Detaljbilder.

Detaljbilder, min skattjakt på dagen och det är där jag njuter av fotograferandet som allra mest. Att i det lilla fånga det stora, att se, att hitta, söka och finna. För det är inte alltid som man letar på dem, de gömmer sig gärna, men det är också det som är en del av utmaningen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://www.svenskfast.se/bostadsratt/vastmanland/vasteras/vasteras/stora-gatan-75c/194594

När kärleken slår till.

Vi vill ha en fotograf med passion lyder budskapet när mäklaren ringer och jag anar redan här oråd, ska jag falla handlöst än en gång och ser redan på håll när jag närmar mig gården att det här kommer att bli en lång eftermiddag. För när kärlek infinner sig redan på avstånd är det svårt att värja sig och när den sedan då jag stiger in i hallen slår till med sin fulla kraft rämnar alla murar. Kameran löper amok och tid och rum försvinner. Passion. Förförelse. Förälskelse. Alla stadier passerar under de timmar som far förbi och jag vill aldrig sluta. Aldrig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://www.svenskfast.se/hus/orebro/kumla/kumla/kumla/aby-211/194291

Som om tiden stått stilla.

En karolinergård uppförd i nutid med en fingertoppskänsla i alla detaljer få förunnat att återskapa. Ett hantverk att imponeras av. Kameran lever sitt eger liv och fingarna är dess slav, själv följer jag bara med, tappar tid och rum. Magi.
 
 
 
 
 
 
 
 
http://karldanielson.se/till-salu/alback/
Visa fler inlägg