Mönster och färg.

Blir man inte glad så säg?! En kaskad av färger noga genomtänkta, placerade med precision i de rum de gör sig bäst. Till råga på allt så tittar solen fram och hälsar på. Kamerakärlek!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://www.svenskfast.se/hus/orebro/orebro/orebro/soder/brickeberg/stenasvagen-6/192049
 

Bostadens första intryck.

Alla dessa hallar som passeras, ibland stylade, men oftast helt bortglömda. Som en del av bostaden man fort vill komma förbi för att sedan imponeras av hemmets själ - köket. Att då komma till en bostad där någon med både tid och omtanke lagt ner både själ och hjärta i utförandet gör mig så galet glad. Resten av bostaden är också magisk, men hallen! Se den på Svensk fast, Djäknebergsgatan 5B.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  https://www.svenskfast.se/bostadsratt/vastmanland/vasteras/

När man inte vill släppa taget.

Det finns hus som jag fotograferar där jag sedan vill behålla bilderna helt för mig själv, en känsla där rädslan bottnar i att magin ska försvinna om objekten blir ofenliga, knasigt jag vet. Men det är som när man läser en bra bok och drar ut på de där sista sidorna, väger varje bokstav och ord på våg. Precis så var det med Holmsätersvägn 29, jag drar ut på leveransen och redigeringen, men nu ligger det ute. Och magin har inte släppt :))
 
 
https://www.svenskfast.se/hus/orebro/orebro/vintrosa/holmsatersvagen-29/191831
Visa fler inlägg