Att måla med ljus.

Är precis det jag sysslat med sedan kl:7.00 i morse, kreativiteten har flödat, energiknölarna gnuggats och kluriga ljusfenomen betraktats. Att få hänga med en av stans mest rutinerade fotograf är en ynnest och chans jag tänker ta väl vara på. Så här kommer jag att spendera en av veckans dagar fram över, i en studio lik en operationssal, som har allt en ljusnörd någonsin kan önska sig.
 
 

Workshop i Sthlm.

Förra veckan hade jag förmånen att delta i en Workshop för John P Hagby, förra årets SM-vinnare i porträtt. Helt galet roligt. Matnyttiga tips och trix på ljussättning, blandat med ovärderliga strategiska tillvägagångssätt vid fotouppdrag. För det vet förmodligen alla som arbetar med bilder att man, om man vill, kan jobba ihjäl sig. Så hans sätt att effektivisera flödet med kund ute på fält ska jag försöka ta med mig i kommande projekt.
 

Bilden ovan är en del av ett arbetsmoment där vi fick låna en rödhårig vacker modell, jag valde att göra något annat än den vanliga söta looken. Kul.

Photoshoot Stockholm.

Ju fler bilder jag tar och ju mer jag grottar ner mig i fotograferandet desto mindre delar jag med mig av. Konstigt. Så vad är det som händer då. Jo, i veckan som gått har jag haft 2 spännande möten, båda med välrenommerade fotografer, men mer om det längre fram när allt är spikat och klart. Helgens händelser kan jag dock dela med mig av, ett riktig "nyp mig i armen" event då jag ska assistera Stefanie Andersson - http://www.stefanie-andersson.com/ i Stockholm under en photoshoot. Så laddad!
 
 
Visa fler inlägg