På uppdrag.

I vår digitaliserade värld är det viktigt med bilder för alla som vill rekrytera och marknadsföra sig, det är så man på en hundradels sekund når igenom bruset fram till den enskilda individen. Hemvärnets Musikkår Guldsmedshyttan behöver då och då nya bilder till sin Facebooksida varpå jag försöker göra mitt bästa för att dokumentera vad som händer. Sidan når ut brett och nya musiker värvas när man ser att kåren är aktivt. Smart av dem och roligt för mig som får vara med och kryssa mellan allehanda notställ och vackra instrument.
 
 

Flärd och lyx.

Förra veckan han vi med både Les Misérables, Fedora och Glada Änkan vilket gör att gränsen mellan fantasi och verklighet suddas ut. För det är just vad upplevelserna av dessa för med sig, jag förflyttas till en annan värld, fylld av flärd. En härlig upplevelse och ett privilegium att få gå på dem alla. Tidigare nämnda föreställningar bidrog också till ett par nätter på hotell, vilket för mig som sällan reser, känns väldigt lyxigt och favorithotellet Rival på Mariatorget lever alltid upp till sitt goda rykte. Galet bra!
 
 

Alla dessa alléer.

Historiens vingslag möter oss när vi vänder upp i allén som bara ligger ett par meter från den stora asfaltsvägen, svår att upptäcka om man trycker lite för hårt på gasen. Känslan den väcker är en blandning mellan makt, pampighet och elegans. Det är inte svårt att förstå dem som i forna dagar färdades på denna med häst och vagn. Kanske för att söka jobb, eller bli av med ett. Blandade känslor hos mig, främst dock väldigt vackert, särskilt idag när maktspelet vid dessa har spelat ut sin roll.
 
Visa fler inlägg