Rangers.

Från Double Tree Hilton som ligger mitt på Time Square där vi bor till Madison Square Garden är det knappt en kilometer, så det gick inte att värja sig, inte en dag när Henke spelar i alla fall. En galet stor arena, där mitt fokus kanske främst inte låg på matchen utan alla stora kameror och objektiv, sen blir man givetvis lite patriotisk också när det är svenska killar med i laget. Kul!
 

Ground Zero.

Från Time Square går vi väster ut där skyskrapor avlöser varandra för att sedan, när några kilometer avverkats,  ersättas av facionabla småhuskvarter. Lukter, stadens puls och tempo gör mest avtryck och jag kan inte sluta förundras över vänligheten. Genuin och äkta. Vid Little Italy värmer vi oss på en fantastisk restaurang, innan vi går vidare mot Meatpackning District. Frihetsgudinnan skymtas på håll när hon badar i eftermiddagssol, otroligt vackert. Trendiga barer i Trebeca avlöser varandra och snart är vi framme vid målet. Ground Zero. Monumentalt och mäktigt. 
 

New York, Times Square.

Resan gick kanon, gott om utrymme i Norwegians nya dreamliner, kan varmt rekommenderas för de liksom jag bär på långa skånkar. Har ätit konstant, köat i passkontroller och nu har vi checkat in på hotellet. En bira på 48:de våningen i mangefika Marriott som längst upp i byggnaden har ett kombinerat utkikstorn och restaurang vilken rör sig ett varv i timmen. Mäktigt. Nu ska jag försöka ta igen lite sömn, har varit vaken ett dygn, pulsen och tempot utanför fönstret gör nog dock att det kommer ta en liten stund :)
 
 
Visa fler inlägg