På vift.

Som ett litet barn på resa i en trång semesterpackad bil frågar jag Erik gång på gång hur långt det är kvar och om vi inte är framme snart. Det är vi inte. Målet för resan är Ramsberg där de dagen till ära ställt till med Karneval och främst i ledet går Guldsmedshyttans musikkår som ska dokumenteras för hemsida om aktiviteter. Och vi kom fram till slut. Först var det folktomt och lite ängsligt, snart anslöt dock folk från skogens alla hörn varvid en folkfest tog vid. En väldigt rar sådan. Tilläggas ska att så värst lång tid att ta sig dit tog det faktiskt inte, så troligtvis far vi åter snart igen, för om jag inte minns helt fel skymtades en och annan loppis och antikbutik utmed vägen :)
 
 
 
 

En önskan om regn.

Med en himmel som nedan kunde man ju faktiskt förvänta sig lite regn, men inte en endaste liten droppe släpper molnen ifrån sig. Så vi fyller stora murarhinkar med vatten från brunnen vilka bara blir tyngre och tyngre ju mer vattennivån sjunker, bra träningspass alltså, men huvudsaken blommor och trädgårdsland får sitt. Ett digert arbete kräver dock tvagning när dagen lider mot sitt slut och i avsaknad från stadens bekvämligheter får fritidstorparen vackert hoppa i plurret för att bli ren, detta vare sig temperaturen är hög eller låg. Burr!
 
 

Ljuset.

Det tar tid att ta sig hem från stallet om kvällarna och det är inte pållen eller kattungarna som håller mig kvar denna gång utan ljuset, det fantastiska kvällsljuset. Jag kan inte få nog.
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg