Pridefestival.

Det rådde stort party i hela stan under helgen då det anordnades Pridefestival och själv var jag smått lyrisk över det höga deltagarantalet. Folkfest är väl det mest beskrivande ord jag kan komma på då gator och torg fylldes till bredden av glada människor som följde paraden ner till Stadsträdgården där artister sedan avlöste varandra. Själva slog vi oss ner på Mingla när eftermiddag mötte kväll och delade på tapas i grandiosa mängder. En något bättre lördag alltså.
 
 
 

En ovanligt lång helg med många bilder att gå igenom.

Helgen som gått har känts väldigt lång, varför vet jag inte, men kanske kan det bero på att många roliga aktiviteter har genomförts, sådana man vanligtvis inte brukar hinna med på två dagar. Kameran har givetvis använts flitigt och i denna finns nu bebisbilder, färgglad mangold och ben på fyrbenta att gå igenom. Ett arbete minst lika roligt som stunden man fotar :)
 

Stunder av tacksamhet.

En liten krabat, med en blick som påminner om den Emil hade i Astrid Lindgrens filmer står han där på något vingliga ben med stöd av mamma. Så rar. Är otroligt tacksam för dessa tillfällen av förtroende som kommer till mig, att fotografera barn kan vara något av det roligaste som finns!
 
 
 
 
Visa fler inlägg